پشتیبان وردپرس کانفیگ امنیتی وردپرس دانلود قالب فلت سام

تمدید پاسپورت در ترکیه

تمدید پاسپورت ترکیه

تمدید پاسپورت در ترکیه

تمدید پاسپورت ترکیه
تمدید پاسپورت ترکیه

پاسپورت مدرک هویتی است که همانند دیگر مدارک هویتی مثل کارت ملی ، گواهینامه و … مدت دار بوده و پس از گذشت از تاریخ مقرر نیازمند تمدید است . حال سوال این است که اگر در کشور دیگری باشیم چگونه میتوانیم پاسپورت خود را تمدید کنیم . در صورت تمام شدن مدت اعتبار پاسپورت باید چه مراحلی را بگذرانیم و چه مدارکی در این خصوص ارائه دهیم . آریو هلدینگ در این مطلب قصد دارد شما را با مراحل تمدید پاسپورت در ترکیه آشنا کند .

تمدید پاسپورت ترکیه
تمدید پاسپورت ترکیه

دلایل تمدید پاسپورت

در صورتی که شرایط زیر را داشته باشید نیاز دارید پاسپورت خود را تمدید کنید

  • پر شدن و اتمام صفحه های گذرنامه
  • تغییر یافتن نام ، نام خانوادگی ، یا تاریخ تولد به استناد شناسنامه ایرانی
  • مدت اعتبار هر پاسپورت در ایران ، پنج ساله میباشد (شش ماه مانده به اتمام برای تمدید اقدام نمایید )
  • درخواست تفکیک نام فرزندان از گذرنامه
  • مخدوش شدن گذرنامه
  • درخواست تغییر محل اقامت
تمدید پاسپورت ترکیه
تمدید پاسپورت ترکیه

تمدید پاسپورت در کشور ترکیه

کسانیکه اعتبار پاسپورتشان رو به انتها است و دارای کارت اقامت ترکیه هستند ، میتوانند به سفارت ایران در شهر آنکارا مراجعه نمایند . به جز این مورد کنسولگری ایران در شهرهای مختلف ترکیه ، آماده خدمت رسانی به ایرانیان عزیز در این خصوص است . جهت تمدید پاسپورت در ترکیه ، باید مدارک اعلام شده از سوی سفارت ایران را با خود به همراه ببرید .

مدارک مورد نیاز جهت تمدید پاسپورت

جهت تمدید پاسپورت در ترکیه نیازمند ارائه و به همراه داشتن مدارک زیر ، در صورت مراجعه به سفارت و یا کنسولگری ایران در کشور ترکیه هستید

  • اصل گذرنامه قبلی
  • کپی و یا تصویر از صفحه اطلاعات اصلی و هم چنین آخرین مهر خروج از ایران گذرنامه قبلی
  • اصل شناسنامه
  • تعداد یک نسخه کپی و یا تصویر از تمام صفحات پر شده شناسنامه
  • اصل کارت ملی
  • تعداد یک نسخه کپی از کارت ملی
  • چهار قطعه عکس 4 در 6
  • پر نمودن پرسشنامه
  • پر کردن فرم همراهان
  • اصل مدرک اقامتی
  • کپی از صفحه اصلی و اعتبار آن
  • ارائه اصل رسید واریز هزینه صدورگذرنامه به حساب مربوطه

حساب بانکی سفارت جمهوری ایران

Turkıye Iş Bankası

Kavaklıdere Subesı

Iran Cad No 15

Hesap No 3456152

صدور گذرنامه افراد دو تابعیتی

جهت صدور گذرنامه برای افراد دو تابعیتی ، مدارک زیر مورد نیاز است :

  • اصل گذرنامه قبلی
  • کپی و یا تصویر از صفحه اطلاعات اصلی و هم چنین آخرین مهر خروج از ایران گذرنامه قبلی
  • اصل شناسنامه
  • تعداد یک نسخه کپی و یا تصویر از تمام صفحات پر شده شناسنامه
  • اصل کارت ملی
  • تعداد یک نسخه کپی کارت ملی
  • چهار قطعه عکس 4 در 6
  • پر نمودن فرم پرسشنامه
  • فرم درخواست بقاء به تابعیت
  • کپی گذرنامه و یا مدرک شناسایی خارجی
  • ارائه اصل رسید واریز هزینه صدور گذرنامه بحساب مربوطه

صدور گذرنامه برای افراد پناهنده

مدارکی که در زیر آمده است ، جهت صدور گذرنامه برای افراد پناهنده :

  • اصل شناسنامه
  • تعداد یک نسخه کپی و یا تصویر از تمام صفحات پرشده شناسنامه
  • اصل کارت ملی
  • تعداد یک نسخه کپی از کارت ملی
  • چهار قطعه عکس 4 در 6
  • پر نمودن فرم پرسشنامه
  • فرم انصراف از پناهندگی
  • کپی از مدرک شناسایی پناهندگی
  • شرح حال و علت درخواست پناهندگی
  • ارائه اصل رسید واریز هزینه صدور گذرنامه بحساب مربوطه

شرایط دریافت روادید جمهوری ایران

همچون ایرانیان کلیه اتباع کشور ترکیه نیز میتوانند برای سفر به ایران به مدت سه ماه از پاسپورت خود استفاده کنند و نیاز به روادید نخواهند داشت . در صورت تمایل به اقامت و کار و یا انجام امور مطبوعاتی و خبرنگاری لازم است ابتدا نسبت به اخذ مجوز از وزارت امور خارجه ایران اقدام نمایید . سپس به هر یک از نمایندگی های ایران در ترکیه مراجعه کرده و نسبت به دریافت روادید خود عمل نمایند . افراد ترکی که دارای گذرنامه معتبر حداقل با اعتبار شش ماه باشند می توانند با دو روش نسبت به درخواست روادید خود عمل کنند ، این دو روش به صورت زیر آمده است :

  • روش اول : با مراجعه به بخش سر کنسولگری کشور ایران ، با ارائه مدارک در ساعات تعیین شده نسبت به این امر اقدام نمایند . مدارک مورد نیاز به صورت زیر است:
  1. پر کردن فرم درخواست روادید برابر نمونه
  2. اصل گذرنامه کپی آن
  3. دو عدد عکس 3 در 4 با زمینه سفید
  4. پرداخت هزینه صدور روادید و ارائه فیش بانکی
  • روش دوم : اقدام به وسیله ی سایت روادید الکترونیک وزارت امور خارجه ایران پس از حضور در وب سایت ذکر شده ، فرم مربوطه را پر نمایید . پس از بررسی درخواست ، پاسخ توسط پست الکترونیک به متقاضی اعلام خواهد شد . در صورت تایید ، شماره موافقت دریافت خواهید نمود با به همراه داشتن شماره یاد شده و مدارک مورد نیاز به سرکنسولگری مراجعه نمایید . مدارک مورد نیاز در این خصوص به صورت زیر است :
  1. اصل گذرنامه و کپی آن
  2. دو قطعه عکس 3 در 4 با زمینه سفید
  3. پرداخت هزینه صدور روادید و ارائه فیش بانکی

 

اگر در مورد شماره مالیاتی ، راه های اخذ اقامت قانونی ترکیه ، فروش ملک در ترکیه ، خرید خانه در ترکیه ، اجاره خانه در ترکیه ، ثبت شرکت در ترکیه ، انتقال پول مابین ایران و ترکیه ، صرافی در ترکیه و دیگر خدمات مسافرتی ، مهاجرتی به ترکیه نیاز به مشاوره رایگان داشتید با مشاورین مجرب ما در شرکت آریو هلدینگ تماس بگیرید تا کارشناس مربوطه اطلاعات دقیقی به شما هموطنان عزیز ارائه دهند .

00905464603943
00905369100519

تماس اینترنتی از طریق واتساپ یا تماس مستقیم

در صورت تمایل میتوانید در صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید یا سوالات خود را در اینستاگرام از طریق دایرکت بپرسید .





 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فیلم آموزش وردپرس فیلم آموزش سئو وردپرس آموزش ویدیویی وردپرس